september 2020

Imarika’s voedselpakketten tijdens coronacrisis

Help de moeders en kinderen van Imarika in Kenia tijdens de coronacrisis!

Onze Imarika kinderopvang is door de maatregelen al een een lange tijd gesloten. Als gevolg zitten veel kinderen thuis in een klein hutje zonder voorzieningen. De sloppenwijken zijn gevaarlijk met al het (seksuele) geweld in de omgeving. De situatie van enkele moeders en hun kinderen is schrijnend. Zij hebben moeite om rond te komen en hun kinderen van de juiste voeding te voorzien.

Daarom organiseren we vanuit Imarika voedselhulp. Zo kunnen we deze gezinnen, die het enorm hard nodig hebben, maandelijks van de belangrijkste voedingsmiddelen voorzien. Goede voeding is essentieel voor de ontwikkeling van de gehandicapte kinderen. Dus maken we pakketten met o.a. pap, meel, rijst, olie, thee, kruiden en zeep om de gezinnen te ondersteunen. Om dit elke maand te kunnen organiseren hebben we donaties nodig. Ons doel is om via Stichting Imarika Nederland 3000 euro in te zamelen voor voedselpakketten voor de komende maanden.

Mede door een bijdrage van de Stichting Over-Leven is dit mogelijk gemaakt!